Ασθενείς άνεμοι , θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και λίγες τοπικές βροχές , σήμερα Πέμπτη , αύριο Παρασκευή και το Σάββατο . Απογευματινή αστάθεια την Κυριακή και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας .

107

Καλημέρα σας !! Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής , εχθές το απόγευμα γύρω στις 19.00 ένα ελπιδοφόρο ουράνιο τόξο έκανε την εμφάνιση του .. !! Φωτό από την Τάττη Παπαμιχαήλ στο skaikairos.gr !! 

Σήμερα Πέμπτη αραιή συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ  3 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 28  με 29 βαθμούς . Την Παρασκευή αραιή συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα Ηπειρωτικά , το μεσημέρι και το απόγευμα  Οι Άνεμοι στο Ιόνιο ΝΑ 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ Η  θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή .  Τέλος το Σάβ/Κυρ κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες . Οι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή .

Αττική                                                                                                                             

Καιρός : αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή με μικρή πιθανότητα βροχής στα Δ και Β του νομού  Άνεμοι  Ν  3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη

Καιρός : αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή  Οι Άνεμοι  Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ  η Θερμοκρασία  έως 27 βαθμούς