Τοπικές μπόρες και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή …. το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες .

89

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ !! Οι Οινούσσες είναι σύμπλεγμα νησιών , ένα από αυτά είναι το Πατερόνησο …. !! Γεωλογικά, τα νησιά αποτελούν κορφές βουνών της βυθισμένης Αιγηίδας, της μεγάλης στεριάς που ένωνε την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Φωτό από τον Γιάννη Κυριακώδη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή αραιή συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στα Ηπειρωτικά και κυρίως  το μεσημέρι και το απόγευμα  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ΝΑ 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο Μεταβλητοί 3 με 5  μποφόρ Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 28  με 29 βαθμούς . Το Σάββατο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δ και Β , ενώ την Κυριακή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες  θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα  . Η  ένταση των ανέμων  4 με 5 μποφόρ και στα Νότια τοπικά μέχρι 6 η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Η απογευματινή αστάθεια θα συνεχιστεί και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή .

Αττική                                                                                                                             

Καιρός : αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή με πιθανότητα βροχής  Άνεμοι  Ν  3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 29 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη

Καιρός : Το απόγευμα – βράδυ κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες  Οι Άνεμοι  Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ η Θερμοκρασία έως 27 βαθμούς