Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή . Με αστάθεια κυρίως τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος , Βοριάδες στο Αιγαίο !

688

Καλημέρα σας ??⛅️?‍♂️?‍♀️? !! Μικρή καταιγίδα πάνω από τους Αγίους Θεοδώρους στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά , τη νύχτα ..!! Φωτό από τον Bazil Van Sinner ( Vasilis Marmarotis ) στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Πέμπτη γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β   3 με 5 μποφόρ και στο Α Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 35 με 36 και τοπικά έως 37 βαθμούς και στα νησιά μας έως 30 με 32 βαθμούς . Την  Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες  στα Κ και Β Ηπειρωτικά  Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 5 , στο Αιγαίο 4 με 6 και στα ΝΑ τοπικά 7 . Η θερμοκρασία το μεσημέρι  στα Ηπειρωτικά έως 36 με 37  Το  Σάββατο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Α Μακεδονία τη Θράκη στο Α Αιγαίο και το μεσημέρι απόγευμα μπόρες  στα ορεινά Ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ και  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Α και Β  Την ΚυριακήΛίγη συννεφιά  παροδικά αυξημένη  το μεσημέρι και το απόγευμα  στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες  κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο  τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία  δε  θα σημειώσει  αξιόλογη μεταβολή.  Τέλος τη Δευτέρα απογευματινή αστάθεια θα εκδηλωθεί στα Ηπειρωτικά , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος   .Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  γενικά αίθριος  Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία έως 33 βαθμούς