Άστατος καιρός το Σ/Κ , αλλά και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας . Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως την Τρίτη .

637

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ ??????? !! Βαθύ Σίφνου …. υπέροχα , έχω περάσει από τις καλύτερες διακοπές μου εκεί …. !! Φωτό από τον Γιάννη Ποδότα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή   Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Α Μακεδονίας και της Θράκης είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΝΔ 3 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριέως 24 με 25 βαθμούς .Το Σάββατο Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην  υπόλοιπη χώρα , θα σημειωθούν τοπικές βροχές . Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά . Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα
πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση . Την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δ τα Κ , τα Β , το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δ 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο Ν  7 με 8 μποφόρ  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  Τη Δευτέρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δ τα Β και το Α Αιγαίο και την Τρίτη στα Δ και Β Οι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη και Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή πτώση

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος καιρός .  Οι άνεμοι  θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά  Οι Άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  2 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς