Απογευματινή αστάθεια σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη . Περιορίζεται στα ορεινά από την Πέμπτη και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο !!

752

Καλημέρα σας , ?⛅️???‍♂️??‍♀️ !! Η Φούρκα είναι ένα στολίδι αρχιτεκτονικής και παράδοσης. Μια περιοχή αγκαλιασμένη από το πευκόδασος, με παραδοσιακά διατηρητέα αρχοντικά, με μικρά εξωκλήσια και με καταγάλανη θάλασσα. Η Φούρκα και η Παραλία Φούρκας είναι από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της Κασσάνδρας . Στη φωτό μετά τη βροχή …. από τον Ευστάθιο Αγγελαρίδη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Τρίτη τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά το Β και Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα  Οι Άνεμοι θα πνέουν Δ – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ και στο ΝΑ  Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 33 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 29 με 30 βαθμούς . Την Τετάρτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Α Μακεδονία , τη Θράκη στο Α Αιγαίο τα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι απόγευμα στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά . Οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο περιορίζεται η απογευματινή αστάθεια στα ορεινά Ηπειρωτικά . Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο .

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Β του νομού . Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασίαέως 32 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα  Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ  και η Θερμοκρασία έως 31 βαθμούς