Από τους Νοτιάδες στους Βοριάδες …. Ασανσέρ και η θερμοκρασία !!

651

Καλημέρα σας ??️?️? !! Ο Βενέτικος, ένας ποταμός-αξιοθέατο στα Γρεβενά, συνθέτει στο πέρασμά του σκηνικό επιβλητικό και απόκοσμο. Η φωτό από τη γέφυρα του Βενέτικου ποταμού και από τον Θωμά Μπιζιούρα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δ Ελλάδα , στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά με ασθενείς τοπικές κυρίως στα Β και το ΒΑ Αιγαίο   Οι άνεμοι θα πνέουν Ν στο Ιόνιο 6 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο  5 με 7  μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 17 βαθμούς , στο Ιόνιο και στα  υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 21 με 22 βαθμούς , και στο Αιγαίο  έως 22 με 23  βαθμούς .Την Τετάρτη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ τα Κ ,  τα Β και το Α Αιγαίο , που βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν  Η ένταση των ανέμων στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία  χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Την Πέμπτη και την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν  στα Ανατολικά , θα επικρατήσουν βοριάδες στο Αιγαίο  7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση Οι Βοριάδες θα συνεχιστούν και το Σάββατο στο Αιγαίο , οι ασθενείς βροχές θα περιοριστούν στα Ν και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση .

Αττική

Καιρός : λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη ,  πιθανότητα βροχής από το μεσημέρι – απόγευμα και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας  Οι Άνεμοι θα πνέουν Ν  4 με 5 μποφόρ .  Η θερμοκρασία  έως 21 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : τοπικές βροχές κατά διαστήματα  Άνεμοι  Α – ΝΑ  3 με 5 μποφόρ Η Θερμοκρασία έως 17 βαθμούς