Αστάθεια μέχρι την Πέμπτη με σχεδόν κανονικές θερμοκρασίες …. Περιορισμός της αστάθειας από την Παρασκευή και άνοδος της θερμοκρασίας .

511

Πολύ καλημέρα σας ??☀️???‍♂️?‍♀️ , εδώ είμαστε πάλι …. με ομορφιές από τις Σπέτσες και από τον Σταύρο Πάλλα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα θα αυξηθεί  και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες  και κυρίως  στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες , πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΔ  στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 34 βαθμούς και στα νησιά μας  έως 29 με 31 βαθμούς  Την Τετάρτη  λίγη συννεφιά  που το μεσημέρι και το απόγευμα  στα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθεί και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες  και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν  Β – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Την Πέμπτη και την Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός με απογευματινή  αστάθεια στα ορεινά Ηπειρωτικά  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή  Το Σ/Κ γενικά αίθριος καιρός με απογευματινή αστάθεια στα Κ και Β ορεινά ,  η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά που  το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί  και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες  καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι τοπικά  έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία  έως 33 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές μπόρες και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  σποραδικές καταιγίδες,  πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι : Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία   έως 33 βαθμούς .