Βοριάδες και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας !! Προς το τέλος της εβδομάδας ένα κρύο θα το έχει …. μη σου πω και δύο … !!

651

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα ??️???️!! Πρωινή ομίχλη στα Καλάβρυτα … !! Η φωτό από τον Αντώνη Τσιμουρτο στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Δευτέρα λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας  παροδικά αυξημένη στα Α και Ν με τοπικές βροχές στην Κρήτη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 20 με 22 βαθμούς . Την Τρίτη και την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α Ηπειρωτικά , στις Σποράδες  στις Κυκλάδες και την Κρήτη Θα ενισχυθούν οι Βοριάδες στο Αιγαίο  στα 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Ανατολικά .  Την Πέμπτη και την Παρασκευήστη Δ Ελλάδα θα υπάρχει λίγη συννεφιά .  Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Α 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο Β  6 με 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ Η θερμοκρασία  σε περαιτέρω πτώση . Τέλος δεν αλλάζει ο καιρός το Σάββατο , έτσι συνεχίζονται οι βοριάδες στο Αιγαίο και οι χαμηλές θερμοκρασίες   

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5 μποφόρ και στα Α μέχρι 6 μποφόρ Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : γενικά αίθριος Άνεμοι Ασθενείς 2 με 3 μποφόρ . Η Θερμοκρασίαέως 19 βαθμούς