Βροχές και καταιγίδες σήμερα Τρίτη . Βελτίωση του καιρού αύριο Τετάρτη . Χωρίς αξιόλογες βροχές μέχρι το τέλος της εβδομάδας .

493

Καλημέρα σας ???? !! Όταν πέφτει ο αέρας στο Αιγαίο …. είναι μαγεία…. !! Μπατσί – Άνδρος , φωτό από τον Νίκο Πουρνάρα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  Αρχικά στη δυτική Ελλάδα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που  βαθμιαία θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια . Τα φαινόμενα που θα είναι τοπικά έντονα , το βράδυ θα περιοριστούν στα Ανατολικά , και  στη Δυτική Ελλάδα ο καιρός θα βελτιωθεί  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ  4 με 5 , στα πελάγη 6 μποφόρ  και στο Ν Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στην  Κ και Β Ελλάδα  έως 25  βαθμούς και στην  υπόλοιπη  χώρα  έως 27 με 28 βαθμούς . Την Τετάρτη βροχές  και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Α , που βαθμιαία θα σταματήσουν .  Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός  Οι άνεμοι  Β  4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Την Πέμπτη τοπικές βροχές στα Β και την Παρασκευή  κυρίως στα ΒΑ . Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο .

Αττική

Καιρός :  λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και  το μεσημέρι – απόγευμα  θα σημειωθούν τοπικές βροχές ίσως και παροδική καταιγίδα . Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως Ν  3 με  5 μποφόρ Η θερμοκρασία   έως 26 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  κυρίως από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές  βροχές  και σποραδικές καταιγίδες που το βράδυ θα εξασθενήσουν   Άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ  Η Θερμοκρασία έως 24 βαθμούς