Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη . Ύφεση Πέμπτη και Παρασκευή , νέο σύστημα το Σάββατο με βροχές

2621

Καλημέρα σας , την ομπρελίτσα σας μην ξεχάσετε … ?☔️☁️? !! Πόσο γλυκιά και όμορφη εικόνα ανέβασε η Λαμπρινή Ανδρεάδου στο skaikairos.gr …. ” Παιδί και σκύλος στο ηλιοβασίλεμα ” Μου έφτιαξε τη μέρα !!

Σήμερα Τρίτη βροχές και σποραδικές  καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα Δ – Κ και Ν και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα . Χιόνια θα πέσουν από το βράδυ στα Κ και Β ορεινά .  Οι άνεμοι θα πνέουν Α – ΝΑ  4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία  στο Αιγαίο 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα  Βόρεια έως 12 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα έως 16 με 17  και στο Αιγαίο έως 18 με 19  βαθμούς .  Την Τετάρτη συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες  σχεδόν σε όλη τη χώρα , και θα είναι περισσότερες και εντονότερες  στα Α και Ν . Χιόνια στα ορεινά , και τα ημιορεινά της ΒΔ χώρας  Από το απόγευμα στη Δ Ελλάδα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και  πρόσκαιρα θα σταματήσουν  Οι άνεμοι από Α Διευθύνσεις  6 με 7 μποφόρ ,  στο Αιγαίο 8 μποφόρ και στο Β Αιγαίο το πρωί πιθανόν 9 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση , κυρίως στα Κ και Β  Την Πέμπτη τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν  κυρίως στα Α και Ν που βαθμιαία θα εξασθενήσουν  και την Παρασκευή βροχές θα σημειωθούν στα Δ – τα Ν και το Α Αιγαίο  Η ένταση των Ανέμων τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή . Τέλος το Σάββατο και πάλι βροχές και καταιγίδες , σχεδόν σε όλη τη χώρα που την Κυριακή θα σταματήσουν .

Αττική

Καιρός : βροχές κατά διαστήματα , το απόγευμα  ίσως και καταιγίδα .  Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ   5 με 7 μποφόρ .  Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι  Άνεμοι  Α  5 με 7  μποφόρ  Η Θερμοκρασία  έως 12 βαθμούς .