Βροχές , καταιγίδες και Νοτιάδες σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη . Πέμπτη και Παρασκευή θυελλώδεις Βοριάδες στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας .

755
?

Καλημέρα σας , από τη βροχερή Αμφιλοχία με όμορφο ουράνιο τόξο ?⛈️?️?!! Από τον Ηλία Νακόπουλο στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  βροχές και σποραδικές  καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ – Β – και το Α Αιγαίο , τα φαινόμενα στα Δυτικά δεν αποκλείεται να είναι τοπικά έντονα . Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  – ΝΔ  5 με 7μποφόρ Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 17 βαθμούς , και στη υπόλοιπη χώρα  έως 20 με 21 βαθμούς .Την  Τετάρτη άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως  στα Δ  τα Β  και το Α Αιγαίο . Η ένταση των ανέμων στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ , το απόγευμα στο Β Αιγαίο θα γίνουν ΒΑ και θα ενισχυθούν στα 8 μποφόρ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση .  Πέμπτη και Παρασκευή τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι  η επικράτηση θυελλωδών Β ανέμων στο Αιγαίο και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα Την Πέμπτη βροχές θα σημειωθούν στα Α , σποραδικές καταιγίδες στα Ν , παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Κ και Β χώρας .Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν  και την Παρασκευή θα περιοριστούν στα Α Ηπειρωτικά την Εύβοια , στις Κυκλάδες και την Κρήτη .

Αττική

Καιρός : συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι . Οι Άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ 5 με 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : συννεφιά  με τοπικές βροχές που από το μεσημέρι  θα ενταθούν  Άνεμοι  ΝΑ  4 με 6  μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 16 βαθμούς