Δείτε το βίντεο με τον μακελάρη του Παρισιου Αμπντεσλάμ να διασκεδάζει σε club

1432

 

Nέο βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον «εγκέφαλο» των επιθέσεων στο Παρίσι, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η βελγική ιστοσελίδα vtm.be δημοσίευσε πλάνα με τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ και τον αδελφό του Μπραήμ να διασκεδάζουν σε κλαμπ των Βρυξελλών τον Φεβρουάριο του 2015, εννέα μήνες πριν τις φονικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε καταγράφονται οι δύο άνδρες να καπνίζουν και να χορεύουν σε κλαμπ απολαμβάνοντας τη συντροφιά μίας ξανθιάς γυναίκας.

O Μπραήμ, όπως κι ο αδελφός του, γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και αφού εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος, άνοιξε μαζί με τον Σαλάχ  καφετέρια στο Μολενμπέκ, η οποία τον Νοέμβριο του 2015 έκλεισε καθώς οι τοπικές αρχές εντόπισαν παραισθησιογόνες ουσίες. Τον Ιανουάριο του 2015 ο Μπραήμ επιχείρησε να ταξιδέψει στη Συρία αλλά τον σταμάτησαν οι τουρκικές αρχές και επιστρέφοντας στο Βέλγιο οι αστυνομικές αρχές τον ανέκριναν, αλλά δίχως να εντοπίσουν επαρκή στοιχεία τον άφησαν ελεύθερο. Στις 13 Νοεμβρίου του 2015, όμως, συμμετείχε με τον Αμπντελαχίμ Αμπαούντ και τον Σακίμπ Ακρούχ στις επιθέσεις σε δύο εστιατόρια του Παρισιού σκορπώντας το θάνατο.

Στη συνέχεια, ο Μπραήμ λέγεται πως ανατινάχθηκε πυροδοτώντας τα ίδια εκρηκτικά τα οποία χρησιμοποίησε ο καμικάζι του Stade de France. Η πρώην σύζυγός του μετά τις επιθέσεις είχε δηλώσει ότι ο Μπραήμ είχε δύο χόμπι: τον ύπνο και τη χρήση ινδικής κάνναβης. Όσο για τον αδελφό του, Σαλάχ 26 ετών έχει συλληφθεί έπειτα από μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση στις Βρυξέλλες.