Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα επηρεάζουν τον καιρό της χώρας μας τις επόμενες ημέρες , με αποτέλεσμα την εναλλαγή των ανέμων από Νοτιάδες σε Βοριάδες και μικρά σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας .

582

Καλημέρα σας  ??️??‍♂️?️ !! Στη φωτό σήμερα ανάποδος κεραυνός στην Κλοκοβα Αιτωλοακαρνανίας . Λήψη από Ρίο και από τον Νεκτάριο Γιαννούλη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα στην  Κ και Α Μακεδονία τη Θράκη το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα που βαθμιαία θα εξασθενήσουν . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά . Οι άνεμοι θα πνέουν Δ  4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 17 βαθμούς και στην  υπόλοιπη χώρα  έως 21 με 22 βαθμούς  Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούνστην Κ και Α Μακεδονίατη Θράκη , στο Β και Α Αιγαίο και την Παρασκευή  στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , στην Εύβοια και την Κρήτη , θα επικρατήσουν βοριάδες στο Αιγαίο μέχρι  7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση Οι Βοριάδες θα συνεχιστούν και το Σάββατο στο Αιγαίο , οι ασθενείς βροχές θα περιοριστούν  στην  Β Κρήτη  και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση . Την Κυριακή  τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα Δ που από το απόγευμα βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα  .  Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά και αρκετή  ηλιοφάνεια Οι Άνεμοι θα πνέουν Δ  4 με 5 μποφόρ .  Η θερμοκρασία  έως 21 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι  Άνεμοι  ΒΔ  3 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 17 βαθμούς