Είναι σα να μπαίνει η Άνοιξη μέχρι την Πέμπτη …. !! Από την Παρασκευή και από τα Βόρεια , και κυρίως το Σ/Κ έρχεται πάλι …. Τι χειμώνας βαρύς έλα απόψε νωρίς νωρίς …. !!

875

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα ??☀️⛅️ !! Γιατί και το χειμώνα στην Πάρο είναι υπέροχα …. Πίσω Λιβάδι από τη Μαρία Περαντινού στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Δευτέρα Γενικά αίθριος καιρός και μόνο  στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές συννεφιές  . Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 15 με 17 βαθμούς  Την Τρίτη και Τετάρτη , ηλιοφάνεια θα έχουμε στη χώρα μας , οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο . Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Άνεμοι  Β 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο βαθμιαία 6 , η θερμοκρασία  χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν  πρώτα στα Β και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα . Λίγα χιόνια στα Κ και Β ορεινά  Οι Βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ και Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση  στα Κ και Β . Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω  πτώση και οι Β άνεμοι θα ενισχυθούν

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος .  Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 4 μποφόρ .  Η θερμοκρασία  έως 16 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : γενικά αίθριος  Άνεμοι  Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 15 βαθμούς