Ενισχυμένοι Βοριάδες στα Ανατολικά, κανονικές θερμοκρασίες! Μικρή εξασθένηση την Παρασκευή, άνοδος της θερμοκρασίας. Το Μελτέμι θα φρεσκάρει το Σ/Κ !

512

Καλημέρα σας , ????‍♀️?‍♂️? ? !! Παραλίες της Ηπείρου … Αλωνάκι Φαναρίου Πρέβεζας .. Μικρός κλειστός κόλπος με κρυστάλλινα διαυγή νερά και ψιλό βότσαλο περιτριγυρισμένος από βράχια σε καταπράσινο τοπίο. Πολύ κοντά βρίσκεται και το Νεκρομαντείο του Αχέροντα !! Φωτό από τον Μάνθο Σολούπη στο skaikairos.gr

Σήμερα Τετάρτη τοπικές  βροχές ή μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , στα Ανατολικά και Βόρεια Ηπειρωτικά  και την Κρήτη  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ  και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως  34 με 35 βαθμούς  και στα νησιά μας έως 30 με 33 βαθμούς . Την Πέμπτη λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά , οι Β άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 7μποφόρ  και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Την Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μπόρες στα Β – ΒΑ  ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα  . Οι Β άνεμοι στα Πελάγη  τοπικά 6  μποφόρ , η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο  Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α Ηπειρωτικά και το Β Αιγαίο  Ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριοςμε πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά  Οι Άνεμοι Βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση .

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος καιρός , με λίγη μόνο συννεφιά στα Β και Α του νομού  Οι άνεμοι θα πνέουν Β  5 με 6 και στα Ανατολικά πρόσκαιρα 7 με 8  μποφόρ Η θερμοκρασία  έως 34 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :   το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα γύρω ορεινά  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 4  μποφόρ  και η Θερμοκρασία έως 32 βαθμούς