Ενισχυμένοι Βόρειοι άνεμοι σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή και μικρή πτώση της Θερμοκρασίας . Καλός ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με ενισχυμένους Βοριάδες !

623

Φυσερές καλημέρες ????⛅️? !! Σήμερα θα σας ταξιδέψω στο απέραντο μπλε του Αιγαίου … !! Βαθύς Καλύμνου από την Ειρήνη Τσέρου στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Πέμπτη  ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία , στην Ανατολική Θεσσαλία , Ανατολική Στερεά , Εύβοια και Κρήτη . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια . Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστα Βόρεια έως 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 17 βαθμούς  Την Παρασκευή αρχικά ασθενείςτοπικές βροχές είναι πιθανό να  σημειωθούν Στην Κ Μακεδονία και την Κρήτη που γρήγορα  όμως θα σταματήσουν Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν Β  5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά  8  . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα Ανατολικά . Το Σ/Κ λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας , οι Β άνεμοι στο Αιγαίο  6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της Τη Δευτέρα 25η Μαρτίου λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη στα Ν με πιθανότητα για λίγες βροχές στην Κρήτη Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά του νομού . Οι άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στα Ανατολικά και Νότια τοπικά 8 μποφόρ .  Η θερμοκρασία  έως 16 με 17 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη   Οι Άνεμοι θα πνέουν Α – ΒΑ 3 με 5 μποφόρ και η Θερμοκρασία  έως 17 βαθμούς .