Ζέστη σήμερα Πέμπτη με λίγες μπόρες στα ΒΔ Από αύριο Παρασκευή και κυρίως το Σ/Κ άστατος καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας .

599

Ηλιόλουστες καλημέρες ?????‍♀️??‍♂️ !! Προφήτης Ηλίας στο κάστρο της Λέρου ….Ένα απ’τα πιο γνωστά εξωκλήσια του νησιού με μοναδική θέα προς τον κόλπο των Αλίντων. Η θέση του είναι δίπλα στο κάστρο και δεσπόζει πάνω απ’την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Φωτό από τον Στέλιο Ανδρουλιδάκη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Πέμπτη  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ΒΔ ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες . Οι Άνεμοι θα πνέουν Δ – ΒΔ 3 με 5 μποφόρ , και στα Νότια τοπικά 6 Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 31 με 32 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 28 με 30 βαθμούς  Την Παρασκευή τοπικές μπόρες  και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Κ και Β  Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Επίσης αργά το βράδυ θα βρέξει και στο Β Αιγαίο  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Ανατολικά  Το Σάβ/Κυρ άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα και θα είναι περισσότερες την Κυριακή  Η ένταση των ανέμων μέχρι 6 μποφόρ και Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση  . Ο άστατος καιρός συνεχίζεται Δευτέρα και Τρίτη στα Δ – Κ – και Β , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : Γενικά αίθριος .  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 31 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  γενικά αίθριος  . Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  2 με 4 μποφόρ  και η Θερμοκρασία  έως 29 βαθμούς