Η μεταφορά σκόνης από την Αφρική συνεχίζεται σήμερα Μ. Πέμπτη και λιγότερο αύριο Μ. Παρασκευή , και θα επηρεάσει κυρίως την Κεντρική και Νότια Ελλάδα με υποχώρηση από το Μ. Σάββατο . Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα καλός καιρός .

620
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Καλημέρα σας , από καρδιάς …? καλή Ανάσταση , καλό Πάσχα , χρόνια πολλά ??⛅️?? !! Η Μύκονος είναι πανέτοιμη για το Πάσχα …. γράφει η Ιωάννα Σαμιωτάκη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Μ. Πέμπτη  τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ν Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα , στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά παροδικά αυξημένη  Ευνοείται η μεταφορά σκόνης  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΑ στο  Ν  Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ , και στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστη Δυτική Ελλάδα έως 26  βαθμούς και στην  υπόλοιπη χώρα έως 23 με 25 βαθμούς .Τη Μ. Παρασκευή τοπικές συννεφιές  με σποραδικές  βροχές το πρωί  στα Α Ηπειρωτικά και το Αιγαίο και το μεσημέρι και το απόγευμα στα Κ και Β ορεινά Ηπειρωτικά  Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά  για την εποχή επίπεδα  Το Μ Σάββατο γενικά αίθριος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα όμως στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Κ και Β Την Κυριακή του Πάσχα , καλός καιρός  και μόνο στα ΒΑ  ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν  πρόσκαιρες βροχές . Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα το Μ Σάββατο ,  θα σημειώσει μικρή πτώση στα Δυτικά  την Κυριακή του Πάσχα  Καλός θα είναι ο καιρός και τη Δευτέρα του Πάσχα και μόνο το  μεσημέρι και το απόγευμα στα Β ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν  τοπικές μπόρες  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : αραιή συννεφιά παροδικά αυξημένη  με πιθανότητα για τοπικές βροχές το απόγευμα  Οι άνεμοι θα πνέουν Α  2 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 22 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : αραιή συννεφιά  Οι Άνεμοι  θα πνέουν από διάφορες  διευθύνσεις  2 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία  έως 23 βαθμούς