Η Bouchra Jarrar είναι η διάδοχος του Elbaz στον οίκο Lanvin

1210

 

Ο γαλλικός οίκος Lanvin περνάει ξανά σε γυναικεία χέρια. Διάδοχος του Alber Elbaz μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους το φθινόπωρο του 2015 είναι η 45χρονη Bouchra Jarrar από τις Κάννες. Η Bouchra Jarrar από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει να προετοιμάζει την πρώτη της precollection που θα παρουσιάσει τον Ιούνιο.

“Το διαχρονικό της στυλ ταιριάζει απόλυτο με την αισθητική και τις αξίες της εταιρίας μας” σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος του Lanvin, Michèle Huiban. “Το ταλέντο της, τα υψηλά standard και η μαεστρία της στα πατρόν και τα υφάσματα θα δώσουν μια ανάσα δροσιάς και ανανέωσης στον οίκο, σεβόμενη πάντα την ψυχή του και συμπεριφέροντας τους ως τον παλαιότερο οίκο μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι αλλά και ως ένα σύμβολο της γαλλικής κομψότητας” πρόσθεσε.

“Είναι τεράστια τιμή για μένα να συνεχίσω το όραμα του οίκου Lanvin, με τα σχέδια μου να υλοποιούνται στο ατελιέ της συγκεκριμένης εταιρείας από ανθρώπους τόσο εξειδικευμένους. Η συνεργασία μου με τον Lanvin ικανοποιεί την επιθυμία μου να εκφραστώ και να δημιουργήσω σε ένα ακόμη ευρύτερο πεδίο. Στόχος μου είναι να προχωρήσω την αρμονία του οίκου και να δημιουργήσω μόδα από γυναίκα σε γυναίκα, προσφέρω μέσω της δουλειάς μου στις σύγχρονες γυναίκες του σήμερα” είπε η Jarrar που αναλαμβάνει καθήκοντα καλλιτεχνικής διεύθυνσης στο γυναικείο τμήμα του οίκου.