Κακοκαιρία σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη . Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση . Νέο βαρομετρικό χαμηλό την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δώσει τοπικές βροχές , βελτιωμένος καιρός το ΣΚ . Άνοδος της θερμοκρασίας .

652

Καλημέρα σας ☺️☔️??? !! Ο Παρνασσός όπως φαινόταν εχθές από την πλευρά της Εύβοιας. Διαδρομή Πισσώνας – Νέα Αρτάκη, 11 Μαρτίου 2019. Η φωτό από τον Δημήτρη Μάλλιαρη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπεται  συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες  κατά τόπους ισχυρές . Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ημιορεινά της Κ και Β χώρας .Τα φαινόμενα το βράδυ στα ΒΔ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ  6 με 8 μποφόρ ,οι οποίοι βαθμιαία στα Δ – Κ και Β  θα στραφούν σε Β  7 με 8 και στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Β έως 13 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 14 με 16 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 19 βαθμούς  .Την Τετάρτη με εξαίρεση τη Β Ελλάδα, στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές , χιονοπτώσεις στα ορεινά και Κ ημιορεινά και κυρίως στα Ν  σποραδικές καταιγίδες . Τα φαινόμενα που τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα , βαθμιαία θα περιοριστούν στο Ν Αιγαίο και θα εξασθενήσουν . Οι άνεμοι θα πνέουν Β  6 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 9  με βαθμιαία εξασθένηση Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση κυρίως στα Α  Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δ – Κ και Β και την Παρασκευή κυρίως στα Α και Ν που μετά το μεσημέρι όμως θα περιοριστούν στα ΝΑ και θα εξασθενήσουν . Έτσι το Σ/Κ ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη τη χώρα . Η θερμοκρασία σε άνοδο

Αττική

Καιρός : συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά . Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα Οι άνεμοι  θα πνέουν  Ν  5 με 7 μποφόρ από το βράδυ  Β τοπικά 8 μποφόρ  Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : συννεφιά με βροχές κυρίως από το μεσημέρι  , και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά  Άνεμοι :  Β  5 με 7 μποφόρ  Θερμοκρασία:  έως 13 βαθμούς .