Κακοκαιρία το Σ/Κ με κρύο , βροχές , καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά .

922
Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ ???️?️??️ !! Να και η πρώτη πασπάλα …. ?στο χωριό Χαλίκι Ασπροποτάμου το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.160 μ., είναι το δυτικότερο χωριό του νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας. Είναι χτισμένο στις πλαγιές του Λάκμου και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας. Η φωτό από την Ανδρομάχη Τσουκαλά στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δ – Κ  και  Ν  Οι άνεμοι θα πνέουν Αστο Ιόνιο  6 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο  4 με 6  μποφόρ .  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Δ Ελλάδα έως 18 βαθμούς , στα  υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 15 με 16 βαθμούς , στο Αιγαίο έως 17 με 18 και στα Δωδεκάνησα έως 21 βαθμούς  Το Σάββατο  εκτός από τα ΒΑ στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν  βροχές , καταιγίδες στα Δ , τα Ν και το Α Αιγαίο και παροδικές χιονοπτώσεις  στα Ηπειρωτικά ορεινά Οι Άνεμοι  στα πελάγη 7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ ,  η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα  . Την Κυριακή και τη Δευτέρα Βροχές θα εκδηλωθούν στις περισσότερες  περιοχές της χώρας μας καταιγίδες κυρίως στα Δ και Ν και χιόνια στα ορεινά Ηπειρωτικά . Τη Δευτέρα πάντως και από τα Δ τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Α νησιωτική χώρα και θα εξασθενήσουν Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές από το μεσημέρι – απόγευμα  Οι Άνεμοι θα πνέουν Α – ΒΑ  4 με 6 μποφόρ Η θερμοκρασία έως 15 με 16  βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : άστατος καιρός με τοπικές βροχές κατά διαστήματα   Άνεμοι  Α  3 με 5 μποφόρ . Η Θερμοκρασία   έως 14 βαθμούς