Καλές καιρικές συνθήκες το τριήμερο της 25ης Μαρτίου , με εξαίρεση τους Βοριάδες που το Σ/Κ θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ , αλλά τη Δευτέρα θα εξασθενήσουν . Μικρά σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας .

593

Καλημέρα σας , καλό τριήμερο ?⛅️☀️??? !!
Άλλη μια διάσημη παραλία της Κεφαλλονιάς και ακόμη μια γαλάζια σημαία. Οι Πετανοί αποτελούνται από λευκό ψιλό βοτσαλάκι και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Η διαδρομή για την παραλία είναι μοναδική. Ξεκινώντας από το Ληξούρι και όσο πλησιάζετε στη παραλία θα μείνετε άφωνοι από την μοναδικότητα και την ομορφιά του τοπίου. Φωτό από την Ελένη Γεωργάτου στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην  Κρήτη  Στην υπόλοιπη χώρα από την αρχή της ημέρας γενικά αίθριος καιρός .  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  5 με 7 μποφόρ , στο Κεντρικό και Ν Αιγαίο και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά 8  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστη Δυτική Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα έως 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 18 βαθμούς  Το Σ/Κ λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας , και αρκετή ηλιοφάνεια  , μόνο την Κυριακή στα Α Ηπειρωτικά ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές . οι Β άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της το Σάββατο , θα πέσει λίγο την Κυριακή . Τη Δευτέρα 25η Μαρτίου γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Β  – ΒΔ ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές μπόρες  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε άνοδο .

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια .  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στα Ανατολικά  πρόσκαιρα 8 μποφόρ . Η θερμοκρασίαέως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι Άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί  3 με 4 μποφόρ  και η Θερμοκρασία  έως 18 βαθμούς