Καλοκαιρία σήμερα Τρίτη , μεταβολή του καιρού από αύριο Τετάρτη και από τα Δυτικά . Πτώση της θερμοκρασίας Πέμπτη και Παρασκευή … μια ψύχρα θα την έχει … !

547

Ο Άγιος Γεώργιος Λιχάδας αποτελεί ένα από τα τελευταία χωριά της Βόρειας Εύβοιας μιας και βρίσκετε στη μύτη του νησιού. Πρόκειται για ένα πανέμορφο και γραφικό ψαροχώρι με όμορφες παράλιες και πεντακάθαρα νερά. Λίγα χιλιόμετρα μακριά θα συναντήσετε την παραλία του Κάβου αλλά και τα Λιχαδονίσια !! Φωτό από τον Γιάννη Καρανικόλα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  Γενικά αίθριος καιρός . Από το  βράδυ στα ΝΔ θα συννεφιάσει Οι άνεμοι θα πνέουν Β  2 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 25 με 26 βαθμούς , και τοπικά έως 27 βαθμούς  την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα  Δυτικά και την Κρήτη  στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Οι άνεμοι θα πνέουν στα Νότια  Δ  4 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή Την Πέμπτη  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο τα Ηπειρωτικά  και το Β Αιγαίο και την Παρασκευή κυρίως στα Δ – Κ και Ν , παροδικές  χιονοπτώσεις στα Β ορεινά  Η ένταση των ανέμων 6 με 7 μποφόρ και  η θερμοκρασία σε πτώση  Το Σ/Κ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά και την Κρήτη ,  η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός :  γενικά αίθριος   Οι άνεμοι  θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 27 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  γενικά αίθριος .  Άνεμοι ασθενείς  .  Η Θερμοκρασία  έως 24 βαθμούς