Καλώς τον το χειμώνα … επιδείνωση του καιρού από αύριο Παρασκευή και κυρίως το Σ/Κ με κρύο , βροχές , καταιγίδες , και χιόνια στα ορεινά.

899

Καλημέρα σας ?️??️? !! Άλλη μια υπέροχη εικόνα όταν η φύση θέλει και ο φωτογράφος μπορεί …. !! Χάνια Πηλίου από τον Απόστολο Λατζωνη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Α και  Ν  Οι άνεμοι θα πνέουν Βστο Ιόνιο  4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο  7  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Δ Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα  έως 19 με 21  βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 18 βαθμούς  Την Παρασκευή και  Σάββατο  βροχές και  καταιγίδες θαεκδηλωθούν κυρίως στα Δ – Κ – και  Ν , παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν  στα Ηπειρωτικά ορεινά  Οι Άνεμοι  στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ ,  η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση . Την Κυριακή και τη Δευτέρα Βροχές θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας ,  καταιγίδες στα Δ και Ν και χιόνια στα ορεινά Ηπειρωτικά . Τη Δευτέρα πάντως και από τα ΒΔ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : συννεφιά παροδικά αυξημένη με ασθενείς τοπικές βροχές στα Β και Α του νομού  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  4 με 6 μποφόρ και στα Α  7 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 17  βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με πιθανότητα για τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα – βράδυ  Άνεμοι  ΒΔ  4 με 6 μποφόρ . Η Θερμοκρασία  έως 16 βαθμούς