Λίγες βροχές σήμερα κυρίως στα ΒΔ , μικρή άνοδος της θερμοκρασίας . Από αύριο Παρασκευή και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας άστατος καιρός και μικρή πτώση της θερμοκρασίας .

672
??????????????????

Πολύ καλημέρα σας με ωραίο ήλιο να σου φτιάχνει τη διάθεση …?⛅️???!! Η Λήμνος στη φωτό … από τον Μάνο Σπαρή στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Δυτικά τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο . Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στα ΒΔ , όπου από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες . Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ  4 με 6 και στο Νότιο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστα Βόρεια έως 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 21 με 22 βαθμούς Την Παρασκευή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ – Κ και Β καιΣάββατοκυρίως στα Δ τα Β και το Α Αιγαίο Οι Άνεμοι Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και στο Ν Αιγαίο  τοπικά 7 μποφόρ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο στα Δ και Β  Τέλος την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το Απόγευμα , οι Άνεμοι Δ – ΝΔ 3 με 5 και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ , η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση

Αττική

Καιρός : αρχικά ηλιοφάνεια , από το απόγευμα θα συννεφιάσει και τη νύχτα ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ  3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : το απόγευμα , στα γύρω ορεινά , είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές μπόρες  Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία έως 18 βαθμούς