Λίγες βροχές το Σ/Κ. Την Κυριακή στο Αιγαίο Βοριάδες 6 με 7 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας , η οποία θα σημειώσει και πάλι άνοδο την Τρίτη .

1314

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ ☺️?☁️??? !! Αμφιλοχία …. πανέμορφος καθρέφτης στην θάλασσα του Αμβρακικού !! Φωτό από τον Ηλία Νακόπουλο στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή Αρχικά τοπικές βροχές  θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , στην Κ και Α Μακεδονία , τη Θράκη ,  το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από το μεσημέρι βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί .  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη . Οι άνεμοι θα πνέουν Δ  4 με 6 μποφόρ και στο Ν Αιγαίο πρόσκαιρα 7 . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 19 βαθμούς  και  στην υπόλοιπη χώρα έως 21 με 22 βαθμούς .  Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν  στα Δ – Β και Α Αιγαίο .  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Οι άνεμοι Δ – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια  Την  Κυριακή λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , στις Σποράδες , στις Κυκλάδες , την Κρήτη , το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα . Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί .Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά .  Θα επικρατήσουν Βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7  μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

Αττική

Καιρός :  λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη .  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ   4 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία   έως 21 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη .  Άνεμοι  Δ  4 με 5 μποφόρ  . Η Θερμοκρασία  έως 18  βαθμούς