Μέχρι και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, καλός καιρός , με ελάχιστες βροχές , και θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα .

504

Καλημέρα σας , ??⛅️??‍♀️?‍♀️ !! Γράφει ο Σταύρος Κεσεδάκης στο skaikairos.gr : ” Μαζί με την πρώτη κακοκαιρία του φθινοπώρου επέστρεψαν στους ουρανούς της Ρόδου και οι υδροστρόβιλοι με μια υπέροχη ανατολή κοντά στο λιμάνι του νησιού… ” !!

Σήμερα Πέμπτη θα υπάρχει λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη στα Δυτικά και τα Βόρεια . Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στο Β. Ιόνιο , στην Ήπειρο , τη Μακεδονία και τη Θράκη  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΝΔ   3 με 5 μποφόρ .  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη  Β Ελλάδα  έως 26 βαθμούς  και στην  υπόλοιπη χώρα  έως 28 με 29 βαθμούς .Την Παρασκευή λίγες βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά , το Σάββατο στην Πελοπόννησο ,  την Κυριακή και τη Δευτέρα γενικά αίθριος καιρός   Οι Βοριάδες στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ και  η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός :  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  3 με  4 μποφόρ .  Η θερμοκρασία   έως 28 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Άνεμοι ασθενείς  2 με 3 μποφόρ  Η Θερμοκρασία   έως 26 βαθμούς