Μια ζέστη όσο να πεις θα την έχει αύριο Παρασκευή …. μη σου πω και δύο … ευτυχώς δε θα κρατήσει , γιατί το Σ/Κ φρεσκάρει πάλι το μελτέμι και θα δροσίσει !!

611

Δροσερές και φυσερές καλημέρες ???‍♂️?‍♀️?? !! Σε αυτόν τον όμορφο τόπο δεν είναι μόνο το μπλε της θάλασσας και του ουρανού που τον κάνουν υπέροχο ….είναι και όλες οι αποχρώσεις του πράσινου στα βουνά μας ….Λίμνη Πλαστήρα !! Φωτό από τον Θεόδωρο Γεωρνταμιλη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Πέμπτη  ασθενείς τοπικές βροχές  είναι πιθανό να σημειωθούν, το πρωί , στα Ανατολικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη  που στη συνέχεια θα σταματήσουν . Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός .  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ  και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι  στα Ηπειρωτικά έως  35 με 36 βαθμούς  και στα νησιά μας έως 30 με 33 βαθμούς .Την Παρασκευή  γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μπόρες στα Β  ορεινά  το μεσημέρι και το απόγευμα  . Οι Β άνεμοι στα Πελάγη  τοπικά 6 μποφόρ ,  η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α Ηπειρωτικά , το Β Αιγαίο και το απόγευμα στην Πελοπόννησο Οι Βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση  την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος Οι  Άνεμοι Βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ  και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα Ανατολικά .

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος .  Οι άνεμοι θα πνέουν Β  5 με 6 και στα Ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ Η θερμοκρασία  έως 34 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :   γενικά αίθριος .  Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4  μποφόρ  και η Θερμοκρασία έως 34 βαθμούς