Νέο βαρομετρικό χαμηλό σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα δώσει τοπικές βροχές. Άνοιξη και πάλι το ΣΚ , αλλά και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας , με άνοδο της θερμοκρασίας .

683
????????????????????????????????????

Καλημέρα σας , κρατάτε μια ομπρελίτσα σήμερα …☺️???? !! Απίστευτη ομορφιά , υπέροχο γαλάζιο … το Πόρτο Κατσίκι το χειμώνα !! Φωτό από τον Νίκο Ζαμπέλη στο skaikairos.gr

Σήμερα Πέμπτη  Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί . Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα Δ – Κ και Β που από το απόγευμα θα επεκταθούν ανατολικότερα .  Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά . Οι άνεμοιθα πνέουν Δ  4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά  7μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 14 με 15 βαθμούς  Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Α και Ν που βαθμιαία όμως θα περιοριστούν στα Ν και θα εξασθενήσουν .  Οι άνεμοι Δ – ΒΔ 4 με 6 και στα Ν πελάγη τοπικά 7 μποφόρ η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Το Σάββατο στις Κυκλάδες  την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ίσως σημειωθούν  λίγες  βροχές που γρήγορα  θα σταματήσουν , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός  Την Κυριακή και τη Δευτέρα ηλιοφάνεια . Η ένταση των ανέμων μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία σε άνοδο .

Αττική

Καιρός : προβλέπεται λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και το απόγευμα – βράδυ θα βρέξει Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις  3 με 4 μποφόρ .   Η θερμοκρασία  έως 14 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : τοπικές βροχές από το μεσημέρι , λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά . Άνεμοι :  Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ  Θερμοκρασία:  έως 13 βαθμούς