Σταματάνε σήμερα οι βροχές . Άνοδος της θερμοκρασίας αύριο Παρασκευή . Σποραδικές βροχές το Σ/Κ . Βελτιωμένος καιρός από Δευτέρα με άνοδο της θερμοκρασίας .

656

Καλημέρα σας , καλή Τσικνοπέμπτη ?⛅️☀️⛅️????!! Στη φωτό η Αγόριανη την Τρίτη το μεσημέρι , από τον καλό μου φίλο Νίκο Δαλαρούγκα , στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Πέμπτη Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν , στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά    Οι άνεμοι θα πνέουν Β  στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ  , στο Αιγαίο 5 με 7 στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 13 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα Υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 14 με 16 βαθμούς και στο Αιγαίο  έως 13 με 14 βαθμούς  Την  Παρασκευή σε όλη τη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια  Άνεμοι  Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα Νότια τοπικά 6 ,  η θερμοκρασία σε άνοδο  Το Σ/Κ λίγη  συννεφιά  που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές το Σάββατο κυρίως στα Δ – Ν και Α Αιγαίο  και την Κυριακή στα Α και Ν . Άνεμοι :  Το Σάββατο Δ – ΝΔ  4 με 6 μποφόρ Και την Κυριακή Β στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ  .  Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο την Κυριακή  . Τέλος Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα , η θερμοκρασία  θα σημειώσει άνοδο

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά  παροδικά αυξημένη . Οι άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΔ   3 με 5 μποφόρ .Η θερμοκρασία έως 14  βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : γενικά αίθριος  Άνεμοι:  Β – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 13  βαθμούς .