Σχετικά υψηλές Θερμοκρασίες , σκόνη από την Αφρική . Τοπικές βροχές Πέμπτη και Παρασκευή με μικρή πτώση της θερμοκρασίας .

539

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα ??⛅️☁️ !! Η φωτό σήμερα από την Ελαφόνησο Λακωνίας και από τον Αλέξανδρο Μπουγάδη στο skaikairos.gr !!

ΣήμεραΔευτέρα Αραιή συννεφιά παροδικά  πιο πυκνή , με τοπικές μπόρες στα Δυτικά και Βόρεια κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά έως  28 με 29 βαθμούς , τοπικά έως 30 και στο Αιγαίο έως 25 με 28 βαθμούς  Την Τρίτη και την Τετάρτη λίγη συννεφιά  παροδικά αυξημένη  . Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη το μεσημέρι και το απόγευμα στα Β ορεινά . Η ένταση των ανέμωνμέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη και στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν αυξημένες ποσότητες αφρικανικής σκόνης.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Την Πέμπτη και την Παρασκευή Λίγη συννεφιά ,παροδικά αυξημένη . Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα  Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΝΔ  4 με 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση .

Αττική

Καιρός : Αραιή συννεφιά  κατά διαστήματα πιο πυκνή.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι έως 5 μποφόρ .
Η Θερμοκρασία  έως 27 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Αραιή συννεφιά  κατά διαστήματα πιο πυκνή.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία:   έως 26 βαθμούς .