Το καλοκαίρι συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες …. Το ίδιο και το μελτέμι στο Αιγαίο . Κάτι φαίνεται να αλλάζει από τα μέσα της νέας εβδομάδας …. !!

568

Καλημέρα σας ?????‍♂️?‍♂️?‍♂️?!! Το Αλωνάκι είναι μια παραλία του Νομού Πρέβεζας. Πρόκειται για φυσικό ορμητήριο στο μέσον της απόστασης μεταξύ Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας.
Το κύριο χαρακτηριστικό της παραλίας εκτός από το δάσος που την περιβάλλει είναι ο παρακείμενος βράχος που δεσπόζει. Χρησιμοποιήθηκε ως αποβατικό σημείο των Συμμαχικών στρατευμάτων κατά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Φωτό από τον Σταύρο Πρέντζα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Πέμπτη  Γενικά αίθριος καιρός,  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο  6 με 7  μποφόρ . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 36 με 37  και στα νησιά έως 33 με 34 βαθμούς Την  Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός ,  οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ  και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Τέλος το Σάβ/Κυρ  ηλιοφάνεια , με λίγες τοπικές συννεφιές   οι βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ ,  η θερμοκρασία στα Ηπειρωτικά έως 35 με 36 βαθμούς

Αττική

Καιρός :  αίθριος . Οι άνεμοι θα πνέουν Β  4 με 6 μποφόρ , στα Ανατολικά την ημέρα 7  Η θερμοκρασία  έως 34 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  γενικά αίθριος . Άνεμοι:  Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία :   έως 34 βαθμούς