Χαλκ Χόγκαν εναντίον ιστοσελίδας για δημοσίευση ερωτικού βίντεο

2742

Ο Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan), κατά κόσμον Τέρι Μπολέα (Terry Bollea) καταθέτει στη δίκη εναντίον της Gawker Media, στο St Petersburg της Φλόριντα, στις 8 Μαρτίου 2016. Ο Χόγκαν κατέθεσε την Τρίτη ότι «δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος με πριν», μετά τις αναποδιές και τις ταπεινώσεις που υπέστη από τη δημοσίευση βίντεο με τις ερωτικές του στιγμές. Το βίντεο είχε δημοσιεύσει η ιστοσελίδα Gawker, εναντίον της οποίας έχει κατατεθεί η μήνυση, και απεικονίζει τον σούπερ σταρ της επαγγελματικής πάλης σε ερωτική συνεύρεση με τη σύζυγο φίλου του στο σπίτι τους – Πηγή: REUTERS/Tampa Bay Times/John Pendygraft/Pool

Ο αγώνας μεταξύ Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan) και της ιστοσελίδας Gawker επιστρέφει στις αίθουσες των δικαστηρίων στη Φλόριντα, με τον αμερικανό σούπερ σταρ της επαγγλεματικής πάλης να ζητά αποζημίωση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ από την ιστοσελίδα που δημοσίευσε ερωτικό βίντεο με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.
Διαβάστε επίσης
Oλάντ-Ρέντσι: Η ελευθερία του Τύπου βασική αξία της Ευρώπης
Oλάντ-Ρέντσι: Η ελευθερία του Τύπου βασική αξία της Ευρώπης

Συζητώντας τι ακολούθησε μετά τη διαρροή του ερωτικού βίντεο, το οποίο δείχνει μία άσεμνη συνάντηση εκείνου και της γυναίκας του καλύτερού του φίλου, ο Χόγκαν είπε: « Είχα ταπεινωθεί». Ο ίδιος προσέθεσε ότι η αμηχανία που υπέστη ήταν τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. «Ήταν ακόμη πιο ενοχλητικό εξαιτίας της φύσης του χαρακτήρα μου. Ο Χαλκ Χόγκαν ταπεινώθηκε».

Ο Χόγκαν, ο οποίος χρησιμοποιεί το νομικό όνομά του Τέρι Μπολέα (Terry Bollea) στο δικαστήριο, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη όταν ο γάμος του βρισκόταν στο τέλος του αλλά και σε ένα σπίτι από το οποίο είχε παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Ο παλαιστής αναμένεται να ερωτηθεί από τους δικηγόρους για την εταιρεία την οποία ο ίδιος επιδιώκει να τιμωρήσει, μετά από την δημοσίευση του βίντεο που προέβη η εταιρεία.

Ο Χόγκαν θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων της Gawker μία ημέρα μετά την κατάθεσή του για το βίντεο που δημοσιεύτηκε το 2012. Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι το βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 41 δευτερολέπτων αναφέρεται σε μία διασημότητα που έχει συζητήσει δημοσίως τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής του ζωής.

Στο ερωτικό βίντεο φαίνεται η συναινετική σεξουαλική επαφή μεταξύ του παλαιστή και της συζύγου του καλύτερού του φίλου και ραδιοφωνικού παραγωγού Bubba the Love Sponge.

Πρωταθλητής του WWE για πολλά χρόνια, ο Χόγκαν είπε στο σώμα τον ενόρκων ότι δεν γνώριζε ότι οι κινήσεις του καταγράφονταν σε βίντεο όταν επισκέφθηκε το σπίτι του Bubba και της γυναίκας του, γιατί ο ίδιος θεώρησε τον εαυτό του ασφαλή στο φιλικό του περιβάλλον.

Η δίκη γίνεται στο αστικό δικαστήριο του St. Petersburg της Φλόριντα, κοντά στο σπίτι του πρώην παλαιστή και μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εβδομάδες.