Egg Rolls

1685

Γράφει η Μιράντα Παπαδοπούλου

Υλικά
5 αυγά
150 γρ. Philadelphia
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
4 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
2 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μαύρο σουσάμι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι.

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα πυρέξ ( 20 Χ 30 εκ.) και ρίχνουμε μέσα σε αυτό τα χτυπημένα αυγά. Τα ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Αφού κρυώσουν, αλείφουμε όλη την επιφάνεια με Philadelphia.

Ρίχνουμε από πάνω το ζαμπόν, την πιπεριά τον μαϊντανό και τα τυλίγουμε σε ρολό.

Κόβουμε το ρολό σε κομμάτια 3 εκ. και τα πασπαλίζουμε με λίγο μαύρο σουσάμι.

Καλή Επιτυχία!