Εσύ πώς θα βάψεις τα μαλλιά σου την άνοιξη;

1466

Γράφει η Μαρία Τσατσαρή

Σου αποκαλύπτουμε τα μεγαλύτερα trends της εποχής!

Μπορεί το θηλυκό ξανθό και το σαγηνευτικό καστανό να είναι πάντα επίκαιρα στα τάσεις, όμως φέτος την άνοιξη άλλα είναι τα χρώματα-πρωταγωνιστές στα απανταχού hair-salon!
Αν σκέφτεσαι να κάνεις την αλλαγή …τώρα είναι η ώρα, πριν ο ζεστός ήλιος του καλοκαιριού και η θάλασσα «ξεθωριάσουν» τα φρεσκοβαμμένα σου μαλλιά.

Το silver blonde είναι μία extreme εκδοχή του ξανθού και ένα αρκετά απαιτητικό χρώμα, τόσο αισθητικά, όσο και στην συντήρησή του. Για να το προτιμήσεις, καλό θα ήταν να έχεις ανοιχτή επιδερμίδα, με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσχρωμίες και να ξέρεις πως για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να φροντίζεις και να ενυδατώνεις σε βάθος τα μαλλιά σου. Αξίζει όμως τον κόπο!

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το βαθύ σοκολατί. Λαμπερό και sexy, θα αφήσει το μεσογειακό σου ταπεραμέντο να λάμψει.

Τα παστέλ συνεχίζουν να είναι τάση! Αποχρώσεις του ροζ και του λιλά αλλά και του γαλάζιου δίνουν ένα girly-bohemian αέρα στο look σου!

Το rose gold είναι η πιο ελαφριά εκδοχή του παστέλ. Αν είσαι ξανθιά και θες να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, τόλμησε να κάνεις μερικά highlights σε αυτή την απόχρωση. Θα το λατρέψεις!

To strawberry blonde είναι κάτι ανάμεσα σε κόκκινο και ξανθό. Ταιριάζει επίσης σε
ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και αν το τολμήσεις, δεν θα θες να το αποχωριστείς! Το μόνο του ελάττωμα; Η συχνή του ανανέωση.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το sombre. Το φυσικό ξανθό με μερικά highlights στις άκρες, που μοιάζουν λες και τα άνοιξε ο ήλιος!