Το πρώτο μήνυμα του Θάνου Μικρούτσικου για το πρόβλημα υγείας

722

Στα αγαπημένα του Καπετανιανά στα Χανιά αναρρώνει ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος και με ανάρτησή του επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Θάνος Μικρούτσικος  ταξίδεψε στο Λονδίνο όπου και υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα,δεν ακολούθησε  την περιοδεία του έργου «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου». Η παραγωγός εταιρεία είχε βγάλει και αντίστοιχη ανακοίνωση αναφέροντας: “Λόγοι ανωτέρας βίας – ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας- τον υποχρέωσαν να παραμείνει στην Αθήνα. Όλοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού του ταξιδιού, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στον δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε…”.

«Μπροστά μου το αχανές Λιβυκό. Το “απροσμέτρητο νερό” που λέει και ο ποιητής. Δεξιά στο βάθος δεν φαίνεται το φανάρι του Ελ Ασχραμπ. Πριν λίγο καιρό έσβησε απότομα. Αύριο ξεκινώ το ταξίδι για να το ανάψω πάλι» έγραψε ο Θάνος Μικρούτσικος και φίλοι και θαυμαστές του έσπευσαν να του ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση.