Βοριάδες και θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα . Τετάρτη και Πέμπτη τοπικές βροχές στα Δυτικά και Νότια , που δε θα είναι όμως αξιόλογες !!

660

Καλημέρα σας ????‍♂️?️? !! Η ταξιδιάρα φίλη μου Νέλλα Θεοτοκάτου πήρε πάλι τα βουνά και τα λαγκάδια , η φωτό στο skaikairos.gr είναι από τη λίμνη Βεγορίτιδα ή Οστρόβου που είναι λίμνη της Μακεδονίας, και η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη σε έκταση της Ελλάδας , με βάθος που φτάνει τα 50 μέτρα .

Σήμερα Τρίτη λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη στα Ανατολικά . Ασθενείς τοπικές είναι πιθανό να σημειωθούν στις Σποράδες την Εύβοια και τη Β Κρήτη  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Β  4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο  Α – ΝΑ  3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Δ Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα έως 24 βαθμούς  και στην υπόλοιπη χώρα έως 21 με 22 βαθμούς . Την Τετάρτητοπικές βροχές θα σημειωθούν το πρωί στα Α Ηπειρωτικά και το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα .  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν 3 με 5 μποφόρ και  στο Αιγαίο Β  4 με 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση  Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Δ και Ν  Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δε φαίνεται να αλλάζει σημαντικά  Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Νότιες Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα  . Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Τέλος το Σ/Κ τοπικές συννεφιές θα έχουμε στη χώρα μας με πιθανότητα για λίγες βροχές στην Κρήτη το Σάββατο . Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ  και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη στα Β και Α του νομού , αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  4 με 5 μποφόρ και στα Α 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 22  βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : γενικά αίθριος   Άνεμοι ασθενείς 2 με 3 μποφόρ . Η Θερμοκρασίαέως 20 βαθμούς