Βροχές και καταιγίδες αύριο Τρίτη , την Τετάρτη και την Πέμπτη , την Τρίτη τοπικά ισχυρές !! Από την Πέμπτη βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας και Βοριάδες .

818

Καλημέρα σας , καλή βροχερή εβδομάδα ??⛅️? !! Η Ιουλίδα ή Χώρα είναι πρωτεύουσα της Κέας . Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στην ενδοχώρα του νησιού, στους λόφους Κάστρου και Μύλων, στην ίδια θέση με την αρχαία Ιουλίδα. Φωτό από τον Τάσο Βουτυρα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Δευτέρα Συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα το πρωί στο Β Ιόνιο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες το πρωί και το βράδυ Οι Άνεμοι θα πνέουν Α – ΝΑ στα Δ και Ν πελάγη 7 με 8 μποφόρ Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Β έως 17  βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 20  βαθμούς .  Την Τρίτη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Κ και Ν που θα είναι και τοπικά ισχυρές . Παροδικές χιονοπτώσεις από το απόγευμα στα ορεινά Οι άνεμοι θα πνέουν Α – ΝΑ  στα Νότια 8 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία Χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Την Τετάρτη συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα Κ , τα Β ,  το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά,  κατά τόπους πυκνές στα ΒΔ . Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα Δυτικά  .  Άνεμοι  Ανατολικοί  5 με 7 μποφόρ  και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση . Την Πέμπτη στη Δ Ελλάδα  λίγη μόνο συννεφιά , στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές , παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα Β ημιορεινά . Την Παρασκευή γρήγορα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ΝΑ Άνεμοι  Β – ΒΑ 5 με 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές από το μεσημέρι κυρίως στα Δυτικά του νομού .  Οι άνεμοι θα πνέουν Α  4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 17 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές από το μεσημέρι  Άνεμοι  Α  3 με 5 μποφόρ . Η Θερμοκρασία  έως 15 βαθμούς .