Η Άνοιξη καλά κρατεί και σήμερα Τρίτη , από την Τετάρτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας , θα επικρατήσουν Βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

1071

Ηλιόλουστες καλημέρες ?☀️?????? !! Άλλη μια φορά που θα πω …. όταν η φύση θέλει και ο καλλιτέχνης μπορεί …. Ανθισμένες Ροδακινιές στη Βέροια από τον Μάνο Γαμπιεράκη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη γενικά αίθριος θα είναι καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Βόρεια ορεινά θα σημειωθούν παροδικές μπόρες  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστα Ηπειρωτικά έως 22 με 23 βαθμούς και στα νησιά μας έως 19 με 20 βαθμούς .Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα Κ και Β Θα επικρατήσουν Β άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση  Την Πέμπτη και την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α Ηπειρωτικά , στις Κυκλάδες και την Κρήτη που την Παρασκευή  βαθμιαία θα σταματήσουν . Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8  . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση . Το Σ/Κ λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας και αρκετή ηλιοφάνεια , οι Β άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο .

Αττική

Καιρός : ηλιοφάνεια  Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες  διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 22 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : γενικά αίθριος .  Άνεμοι Μεταβλητοί  2 με 4 μποφόρ  και η Θερμοκρασία  έως 20 βαθμούς .