Λίγες βροχές στα Δ – ΒΔ σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη , υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και νοτιάδες . Το Σ/Κ Βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας .

963

Καλημέρα σας με υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα από το Νυμφαίο ?️??☀️????️?‍♂️ !! Η φωτό από την Ελένη Πατρινού στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα Δ και Β και κυρίως στα ΒΔ  όπου ίσως εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες  . Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά και τοπικές ομίχλες  Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση , στο Αιγαίο μέχρι 5  Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 23 με 25 βαθμούς , στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 26 . Την Τετάρτη στα Δ  – ΒΔ θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν  . Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά και τοπικές ομίχλες . Οι Νοτιάδες 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο . Πέμπτη , Παρασκευή και Σάβ/Κυρ αραιή συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας , κατά τόπους πυκνότερη Οι άνεμοι στο Ιόνιο  Α 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο Β – ΒΑ 4 με 6 μποφόρ το Σάββατο θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο .

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι Άνεμοι θα πνέουν ΝΑ  3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη   Άνεμοι  ΝΑ  3 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία  έως 22 βαθμούς