Παντρεύτηκε ο Ρούπερτ Μέρντοχ τη Τζέρι Χολ στο Λονδίνο

1910

 

ImageHandler.ashxΧλιδή και πολυτέλεια στον γάμο του 85χρονου Αυστραλο-αμερικανού μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και της 59χρονης Αμερικανίδας πρώην μοντέλου και ηθοποιού

Εκείνος είναι ένας από τους μεγιστάνες του παγκόσμιου τύπου. Εκείνη υπήρξε ένα από τα εντυπωσιακότερα μοντέλα της δεκαετίας του ’70 και του ’80 που έγινε διάσημη κυρίως για το γάμο της με τον Μικ Τζάγκερ. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ετών 85, και η Τζέρι Χολ, ετών 59, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας το επόμενο βήμα στη λίγων μηνών σχέση τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Παρασκευή στο αριστοκρατικό παλάτι Σπένσερ Χάουζ, ένα από τα πολυτελέστερα κτήρια που έχουν κατασκευαστεί στην βρετανική πρωτεύουσα. Το Σάββατο ωστόσο ακολούθησε η επίσημη τελετή στην εκκλησία St. Bride’s στο κέντρο του Λονδίνου.  Το «παρών» στον πολυτελή γάμο έδωσαν περίπου 100 άτομα συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, σημαντικών επιχειρηματιών, ηθοποιών, συγγραφέων και άλλων καλλιτεχνών. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο ιδιοκτήτης του Σπένσερ Χάουζ.

Το νιόπαντρο ζευγάριgamos

Η νύφη φορούσε ένα μεταξωτό φόρεμα στο χρώμα του πάγου, της σχεδιάστριας Βίβιαν Γουέστγουντ  το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει περίπου 8.000 λίρες και ίσια ασημένια παπούτσια, ενώ έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τις κόρες της ίδιας και του Μέρντοχ.

Ο Μέρντοχ έχει στο ενεργητικό του ήδη τρεις γάμους και τρία διαζύγια και είναι πατέρας τεσσάρων κοριτσιών και δύο γιων, ενώ έχει αποκτήσει και εφτά εγγόνια.

Οι κόρες του Μέρντοχ που ντύθηκαν παράνυφες είναι η Prudence 57 ετών, η Elizabeth 47 ετών, η Grace 14 ετών και η Chloe 12 ετών. Οι γιοι του δισεκατομμυριούχου είναι ο Lachlan 44 ετών και ο James 43 ετών.

Η κόρη της Τζέρι Χολ Georgia May Jagger ήταν μια από τις παρανύφους1825-1
Η 59χρονη Τζέρι Χολ, απέκτησε με τον Μικ Τζάγκερ τέσσερα παιδιά. Τον Gabriel 18 ετών, τον James 30 ετών και δύο κόρες, την Jade 32 ετών και την Georgia 23 ετών, που επίσης ήταν παράνυφες.

Οι μικρές κόρες του μεγιστάνα Μέρντοχ Chloe and Grace στον τέταρτο γάμο του πατέρα τους3456 (1)
Το πρώην μοντέλο από το Τέξας είναι γνωστό για την αδυναμία του στους πολυεκατομμυριούχους. Ο Τζάγκερ ήταν ήδη πολύ πλούσιος όταν οι δρόμοι τους πρωτοδιασταυρώθηκαν το 1976. Τώρα ο Rolling Stone λέγεται ότι κοστίζει 230 εκατομμύρια δολάρια αλλά η περιουσία του Μέρντοχ  φθάνει το 8,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Jade Jagger3456

Η 47χρονη κόρη του δισεκατομμυριούχου, Sarah2844
Η επικεφαλής των εφημερίδων του ομίλου του Μέρντοχ, Rebekah Brooks με τον σύζυγό της Charlie 2992

πηγή: protothema.gr