Σποραδικές βροχές το Σ/Κ . Βελτιωμένος καιρός από τη Δευτέρα με άνοδο της θερμοκρασίας , Μέχρι περίπου την Πέμπτη … θα ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη …. !!

632

Πολύ καλημέρα σας , καλό μήνα , καλό Σ/Κ ?☀️⛅️??? !! Ο Μακρύγιαλος είναι μεγάλος οικισμός στις βόρειες ακτές του νομού Πιερίας . Είναι τουριστικό και αλιευτικό κέντρο. Οι κάτοικοι είναι Πόντιοι, Καταφυγιώτες και Βλάχοι. Φωτό από τον Freddy Schmitt στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ  3 με 5 μποφόρ  , και στα Ν πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 16 με 18 βαθμούς  Το Σ/Κ αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού Έτσι το Σάββατο  θα υπάρχει λίγη  συννεφιά  που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθεί και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα Δ – Ν και Α Αιγαίο  και την Κυριακή στα Α και Ν  Άνεμοι : Το Σάββατο Δ – ΝΔ  4 με 6 μποφόρ Και την Κυριακή Β με την ίδια ένταση  Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο την Κυριακή στα Α και Β τη ΔευτέραΒελτιωμένος θα είναι και πάλι ο καιρός στη χώρα μας,  Οι άνεμοι θα γίνουν ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει και πάλι άνοδο

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ  3 με 5 μποφόρ .Η θερμοκρασία έως 17  βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : γενικά αίθριος  Άνεμοι:  ΒΔ   3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία :  έως 17  βαθμούς