Τετάρτη και Πέμπτη τοπικές βροχές κυρίως στα Δυτικά και Νότια , Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ και θερμοκρασία κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα .

804

Καλημέρα σας ????️?‍♂️?☁️ !! 6χλμ. από την Έδεσσα και σε υψόμετρο 470 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας βρίσκεται η λίμνη και ο Υγροβιότοπος Άγρα – Νησίου και Βρυττών. Πρόκειται για λίμνη έκτασης 5.972 στρεμμάτων που υδροδοτείται από τις πηγές του ποταμού Εδεσσαίου. Πάνω από 250 διαφορετικά είδη πτηνών ζουν περιοδικά μέσα στον υδροβιότοπο. Φωτό από τη Σοφία Πετροπούλου στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη λίγη συννεφιάπου βαθμιαία στα Δυτικά θα αυξηθεί και από το απόγευμα θα σημειωθούν εκεί τοπικές βροχές και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Β  4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο  Α – ΝΑ  3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Δ Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα έως  23 με 24 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 21 με 22 βαθμούς . Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δ – Κ και Ν  Η ένταση των Β ανέμων μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο  και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση . Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα  . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Τέλος το Σ/Κ τοπικές συννεφιές θα έχουμε στη χώρα μας , και μόνο το Σάββατο ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές  στις Σποράδες , την Εύβοια και στην Κρήτη. Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη . Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5 μποφόρ και στα Α 6 μποφόρ Η θερμοκρασία  έως 22 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά   Άνεμοι ασθενείς 2 με 3 μποφόρ . Η Θερμοκρασίαέως 19 βαθμούς