Πως θα εμφανιστεί η Τάμτα στην σκηνή της Eurovision

725

Όλοι περιμένουν την εμφάνιση της Τάμτα στο πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 14 Μάϊου που θα διαγωνισθεί η Κύπρος. Μόλις σήμερα  έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου πως η Τάμτα θα είναι άκρως αισθησιακή σε ένα σκηνικό που θα ξεχωρίσει.

Με σκηνοθέτη και καλλιτεχνική επιμελήτρια την, Sacha Jean Baptiste, η οποία κρύβεται πίσω και από την επιτυχία του περσινού Fuego, βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγες ημέρες και σχεδιάσουν με πυρετώδεις ρυθμούς την εκρηκτική χορογραφία της βραδιάς.

Χορογράφος είναι η Αμερικανίδα χορεύτρια/χορογράφος, Chali Jennings, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Σάκης Ρουβάς. Η Jennings είναι εκείνη που έδωσε την περσινή σέξι χορογραφία στην Ελένη Φουρέιρα. Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις!

Το σκηνικό προβλέπεται φαντασμαγορικό με πολλές οθόνες και γραφικά να συνοδεύουν την Τάμτα στο τραγούδι. Δίπλα της επίσης θα βρίσκονται και τέσσερα αγόρια χορευτές, με καταγωγή από την Σουηδία, που αναμένονται να ξετρελάνουν το κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Δείτε το videoclip: