Εργαζόμενοι MEGA: «Σκεφτείτε καλά πριν κατεβάσετε το διακόπτη» (video)…!

1083

Σύμφωνα με πληροφορίες – το Διοικητικό Συμβούλιο της Digea – αποφάσισε… την αποδυνάμωση του τηλεοπτικού σήματος του Mega!

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η εικόνα που θα λαμβάνει από άποψης ποιότητας ο τηλεθεατής είτε θα είναι «παγωμένη» και θα ακούει μόνο ήχο ή θα είναι «αλλοιωμένη». Αιτία γι’ αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός χρωστά στον πάροχο του ψηφιακού σήματος. Το κανάλι πλέον δεν εκπέμπει δελτία ειδήσεων, αλλά τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, που σημειωτεόν συγκεντρώνουν υψηλή τηλεθέαση.

  • Σε ανακοίνωσή «κόλαφος» οι εργαζόμενοι αναφέρουν μεταξύ άλλων…

    «Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος από την στιγμή που ξεκίνησε η περιπέτεια για το Μεγάλο Κανάλι και για τις ζωές μας. Ένας χρόνος αγωνίας, αβεβαιότητας και αναμονής. Όλο αυτό το διάστημα, οι εργαζόμενοι του Mega παλέψαμε, σταθήκαμε όρθιοι και καταφέραμε να κρατήσουμε το κανάλι ανοιχτό. Χάρη βέβαια στη βοήθεια και την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.Η κυβέρνηση να «ακούσει» επιτέλους τα αιτήματα των εργαζομένων και να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.»


Τις προηγούμενες ημέρες οι εργαζόμενοι του Mega δημιούργησαν βίντεο με πολλούς συμβολισμούς,  υπονοούμενα & υπαινιγμούς για την στάση των άλλων τηλεοπτικών καναλιών που μετέχουν στην Digea