Ο Μπέκαμ «έχτισε» τη σχολή του Χάρι Πότερ για την κόρη του

278

Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να αγανάκτησε με τον διάσημο άντρα της, ωστόσο ο Ντέιβιντ κέρδισε πολλούς πόντους ως πατέρας. H κόρη του, η Χάρπερ είναι φανατική θαυμάστρια του Χάρι Πότερ, κι ο πάλαι ποτέ σταρ των ποδοσφαιρικών γηπέδων, της έφτιαξε ένα Hogwarts Castle από Lego!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στρώθηκε και η συναρμολόγηση ξεκίνησε καλά, με την Βικτόρια να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με τον σύζυγό της να «κοπιάζει» για τη μικρότερη κορούλα τους.

«Τι καλός μπαμπάς» έγραψε η Βικτόρια, προσθέτοντας: «Η Χάρπερ έχει εμμονή με τον Χάρι Πότερ».

Μιας και η οκτάχρονη δεν εμφανιζόταν στο βίντεο, είναι δικαιολογημένες οι υποψίες ότι το όλο εγχείρημα, ήταν ιδέα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που είχε την ευκαιρία να βγάλει στην επιφάνεια το αγοράκι που κρύβει μέσα του.

Βλέποντάς τον να σκύβει κάθε τόσο στις «Οδηγίες» καθώς διάλεγε κυβάκια, ήταν προφανές ότι το εγχείρημα ήταν φιλόδοξο και μεγάλο. Τόσο μεγάλο, που όταν μετά από 12 ώρες επέστρεψε σπίτι η  Βικτόρια, τον βρήκε ακόμα στο τραπέζι να «χτίζει» το κάστρο.

«Είναι 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα χτίζει αυτό το LEGO!! ΟΛΗ μέρα έχτιζε!!» έγραψε η Βικτόρια, αστειευόμενη στο Instagram.

Κι όμως, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έμεινε ξάγρυπνος κι άλλο, χτίζοντας ένα μοναδικό Hogwarts Castle.

Την επόμενη μέρα η Βικτόρια συνέχισε το «ρεπορτάζ» κι έγραψε στο Instagram: «Είναι 10 παρά τέταρτο, ξενύχτησε πάνω σ’ αυτό το κάστρο έως τις 03:00».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε ότι του έμεναν ακόμα 10 σακουλάκια με κυβάκια να χρησιμοποιήσει και η 45χρονη σύζυγος έγραψε κάτω από καινούργιο βίντεο που ανήρτησε: «Μ’ αυτό ασχολείται πάλι… Αυτό το κάστρο καταστρέφει τη ζωή μου».

 

Πηγή:in.gr