Άστατος καιρός όλη την εβδομάδα , περισσότερες και εντονότερες βροχές σήμερα Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο την Τετάρτη και την Πέμπτη .

636

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα …??☁️?☔️⛅️ !! Το γεφύρι του Κοντοδήμου ή Λαζαρίδη βρίσκεται στην έξοδο της χαράδρας του «Βικάκη», λίγο έξω από το χωριό Κήποι Ζαγορίου , στην Ήπειρο .Το γεφύρι έχτισε ο Τόλης Κοντοδήμος από το Βραδέτο ο οποίος ήταν διερμηνέας της Γαλλικής πρεσβείας στην Πόλη. Το δεύτερο όνομά του το πήρε από τον ιδιοκτήτη του μύλου που βρισκόταν εκεί κοντά. Φωτό από τον Βασίλη Πρόκο στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Δευτέρα  συννεφιά με βροχές και καταιγίδες , βαθμιαία σε όλη σχεδόν τη χώρα . Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα , κυρίως στα Δ τα Β και το Α Αιγαίο  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΝΔ 4 με 6 και στα Ν τοπικά 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστα Ηπειρωτικά έως 15 με 16 βαθμούς , και στα νησιά μας έως 18 βαθμούς  Την  Τρίτη θα εκδηλωθούν Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δ τα Β και  το Α Αιγαίο που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν  Οι άνεμοι Δ – ΒΔ 4 με 6 και στα Ν τοπικά 7 μποφόρ  η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Δ Ελλάδα και το Α Αιγαίο και την Πέμπτη στα Δ και Β  Η ένταση των ανέμων στα πελάγη 4 με 6 και στα Ν τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο Τέλος Παρασκευή και Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Δ – Κ και Β . Άνεμοι Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ  και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : συννεφιά με τοπικές βροχές , που από το  μεσημέρι θα ενταθούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες . Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν  Οι άνεμοι  Ν 4 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : συννεφιά , με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα  Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία έως 15  βαθμούς