Αλλάζει ο καιρός το Σ/Κ , με νοτιάδες , άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές . Η θερμοκρασία σε πτώση και πάλι από την Τρίτη !!

583
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ ?????? !! Λοιπόν άντε γεια … παίρνω τη βάρκα μου και φεύγω ….για άλλη θάλασσα , άλλα μέρη ??!! Φωτό από τον Κλέαρχο Πυρσόπουλο στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή τοπικές συννεφιές με ασθενείς  βροχέςτο πρωί στην Α Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική  Στερεά, και την Β Κρήτη . Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Β στο Ιόνιο  3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο  6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη  Δυτική Ελλάδα , την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 16 με 17 βαθμούς  στην υπόλοιπη χώρα έως 11 με 13 βαθμούς .Το Σάββατο από το μεσημέρι στα Δυτικά θα σημειωθούν τοπικές  βροχές  που  βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα . Οι Νοτιάδες  στο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο . Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος με τις βροχές και τις καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στα Δ και το Α Αιγαίο . Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Οι βροχές και οι καταιγίδες  θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας .

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη .  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΑ  4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 13 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά   Άνεμοι  Β  3 με 4 μποφόρ    Η Θερμοκρασία  έως 11 βαθμούς