Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία αύριο Σάββατο . Από την Κυριακή βαθμιαία μεταβολή του καιρού, Δευτέρα και Τρίτη κρύο , βροχές , χιόνια και ενισχυμένοι Βοριάδες .

811
?

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ ??????☁️ !! Ξέρατε ότι υπάρχει Όλυμπος και στη Λέσβο ?? Εγώ πάντως δεν το ήξερα … Ο Όλυμπος λοιπόν είναι βουνό της νότιας Λέσβου και έχει υψόμετρο περί τα 967 μ., με 2η κορυφή το όρος Σκοτεινό με 914 μ. Η πανέμορφη φωτό από τη Χαρούλα Λαγαρτζή στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη στα Α και Ν  . Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Β  3 με 5 μποφόρ  και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα μέχρι 6 . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Βόρεια και Α Ηπειρωτικά έως 12 με 13  βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 14 με 15 βαθμούς . Το  Σάββατο λίγη  συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας , που βαθμιαία  στα Α θα αυξηθεί . Από το απόγευμα στα ΒΑ και στη συνέχεια στη Χαλκιδική  στις Σποράδες και στην Εύβοια θα σημειωθούν τοπικές βροχές .  Οι Β άνεμοι  3 με 5 μποφόρκαι στο Β Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο Την Κυριακή συννεφιά  κατά διαστήματα αυξημένη με τοπικές βροχές κυρίως στο Β Αιγαίο και την Πελοπόννησο , καθώς και παροδικές  χιονοπτώσεις στα ορεινά  Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από τα Β  Τέλος τη Δευτέρα τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές και την Τρίτη κυρίως στα ανατολικά και Νότια , χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά  , και καταιγίδες στα Νότια . Άνεμοι: Β  5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β   3 με 4 μποφόρ η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά. Άνεμοι  Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ   . Η Θερμοκρασία έως 12  βαθμούς