Από αύριο Πέμπτη φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού , με βροχές και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας που θα ολοκληρωθεί το Σ/Κ !

1032

Καλημέρα σας ????‍♀️?‍♂️?‍♂️? !! Η Δράμα δεν διαλαλεί την ομορφιά της. Περιμένει σαν ταπεινή οικοδέσποινα να περάσετε το κατώφλι της, για να σας αποκαλύψει τις χίλιες δυο χάρες της . Εδώ, καθώς αγναντεύετε το όρος Φαλακρό, θα δείτε εικόνες Ελλάδας αυθεντικές . Στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας , τα νερά που αναβλύζουν, δίνουν ζωή σε ένα μαγικό σκηνικό Φωτό από τον Βασίλη Παπαγεωργίου στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη , αρχικά καλός καιρός με  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια , βαθμιαία όμως στη Δ Ελλάδα θα συννεφιάσει και το βράδυ θα βρέξει στο Ιόνιο , την Ήπειρο , και τη Δ Στερεά Οι άνεμοι θα πνέουν Ν   3 με 5  μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 29 με 30 και τοπικά έως 31 βαθμούς  και στα νησιά  έως 28 με 29 βαθμούς  Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές  θα σημειωθούν στα Δ τα Β στη Θεσσαλία και πιθανόν στο ΒΑ Αιγαίο  Άνεμοι  Ν 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά  Την Παρασκευή βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως  στα Δ – Κ και Β και το Σάββατο αρχικά στα Α και Ν που βαθμιαία θα  σταματήσουν . Οι Νοτιάδες την Παρασκευή  θα φτάνουν στα πελάγη τα 7 μποφόρ  Το Σάββατο θα γίνουν  Β  4 με 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση

Αττική

Καιρός :  γενικά αίθριος καιρός  Οι άνεμοι θα πνέουν  Ν  2 με  4 μποφόρ . Η θερμοκρασία   έως 29 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα   Άνεμοι Ν 2 με 4 μποφόρ  Η Θερμοκρασία   έως 28 βαθμούς